Puhallusvillakausi on kuumimmillaan!

15.03.2018

Pakkanen paukkuu ja viima piiskaa rakennuksen ulkoseiniä. Jäähtyvätkö kodin ja muiden talousrakennusten sisätilat aina talven tullen, tunnetko vetoa? Asumisen mukavuuteen vaikuttavat suurelta osin tilojen sisäiset ilmavirtaukset ja erityisesti lattioiden pintalämpötila.

Sisätilojen vedon tunne voi johtua myös rakennuksen ulkovaipan ilmavuodoista lattian ja seinän rajassa. Kun rakennuksen eristykset ovat kunnossa, sisätilatkin pysyvät lämpiminä myös kylmillä säillä.

Lisäeristäminen Paroc-puhalluskivivillalla on mahdollista vuodenajasta riippumatta. Se soveltuu kaikkien eristemateriaalien päälle. Ammattiasentaja hoitaa rakennuksen lisäeristämisen kustannustehokkaasti kunkin rakennuksen yksilöllisen tarpeen mukaisesti ja nopeasti kuntoon.

Nyt on korkea aika tarkistaa rakennusten eristyksen nykytila ja tarvittaessa tehdä parannuksia väli- ja yläpohjan eristykseen. Riittävä lisäeristys voi parantaa asumismukavuutta sekä tuoda säästöjä lämmityskustannuksiin.

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, niin tarkistetaan, voisimmeko saada kotinne lämmityskustannuksia pienemmiksi.

Lähde: Museoviraston Korjauskortisto: Lämmöneristyksen parantaminen. Osoitteessa: https://www.museovirasto.fi/uploads/Arkisto-ja-kokoelmapalvelut/Julkaisut/korjauskortti-2.pdf. Viitattu 15.3.2018.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy