Tulevaisuutesi koti on rakenteilla - ole nopea ja varaa nyt!

28.03.2018

Minkälaista olisi tuntea Karhunmäen lempeä tuuli kasvoillaan? Kohottaa kasvot ja katsella puiden lehtien väreilyä tuulessa auringonvalon siivilöityessä oksistossa, lasten äänten kantautuessa urheilukentältä. On kesä. Rauhanomaisessa luhtitalomiljöössä voi tuntea olevansa kotona. Lähtisikö sitä vaikka metsäretkelle ja lämmittäisi illalla saunan? ”Tänne minä kuulun” on ajatus, joka nousee ensimmäisenä mieleen.


Tervetuloa Joensuun Karhunmäen uudiskohteeseen, Asunto Oy Joensuun Rastilippuun. Rakenteilla on kaksi luhtitaloa ja rivitalo, jotka tulevat valmistuessaan luomaan rauhallisen idyllin.

Asuntoja on yhteensä 22, joista enää kymmenen odottaa asujaansa. Olisiko täällä sinun tulevaisuuden kotisi? Vielä ehdit mukaan.

Kohteisiin pääset tutustumaan täältä.

Rastilipun avainsanoja ovat valoisat huoneistot, laadukkaat pintamateriaalit, hyvät ulkoilu- ja vapaa-ajanmahdollisuudet sekä erinomaiset julkiset kulkuyhteydet. Asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Huoneistoissa käytetään tyylikkäitä ja ajattomia pintamateriaaleja, jotka tarjoavat kauniin kehyksen jokaiselle sisustajalle.

Suurimmassa osassa asuntoja olohuone ja keittiö ruokailutiloineen muodostavat avaran tilan, joka jatkuu isolle parvekkeelle. Huoneistot kylpevät luonnonvalossa, joka pääsee sisään korkeista ikkunoista. Jokaisessa asunnossa on sauna.

Kuulostaa houkuttelevalta, eikö? Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää. Kannattaa olla nopea, varausasteemme on tällä hetkellä 50%!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy