Knauf-lasivilla

Energiatehokasta eristämistä Knauf-puhalluslasivillalla

Olemme puhaltaneet Knauf-lasivillaa rakennusten seiniin ja yläpohjaan lukuisissa kohteissa jo vuodesta 2011 alkaen. Puhalluslasivilla soveltuu erinomaisesti sekä uusien että iäkkäämpienkin kiinteistöjen eristeeksi, jopa vanhoihin hirsirakennuksiin ja rakennusten vaurioituneisiin seiniin.

Rakennuksen tiivis ja kestävä eristevaippa pitää lämpimän sisällä ja kylmän ulkona. Riittävä lisäeristäminen voi parantaa kodin asumismukavuutta sekä tuoda säästöjä rakennuksen lämmityskustannuksiin.

Seinäpuhalluksen etuina asentamisen edullisuus ja vaivattomuus

Knauf-lasivilla puhalletaan seiniin kuivana Blow-in-Blanket -menetelmällä, mikä takaa tiiviin ja kestävän eristekerroksen. Asennusmenetelmänsä ansiosta puhalluslasivillan asentaminen käy ammattilaiselta hyvin tehokkaasti ja lasivillaa voidaan käyttää myös kaikkein haastavimpienkin rakenteiden eristämiseen. Lisäksi työmaa jää siistiin kuntoon, työt työmaalla voivat jatkua heti asentamisen jälkeen eikä ylimääräistä jätettä pääse kertymään.

Lasivilla on myös ympäristötietoinen valinta, sillä se on valmistettu kierrätyslasista. Paloluokkaan A1 kuuluva, täysin palamaton Knauf-puhalluslasivilla parantaa välittömästi koko rakennuksen paloturvallisuutta. Knauf-lasivillan kuiva-asennus voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.

Katso video seinärakenteiden eristämisestä Knauf-lasivillalla

Lue lisää Knauf-lasivillasta

Miksi Knauf-lasivilla on parempi vaihtoehto?

  • Paloturvallinen eriste uusiin ja vanhoihinkin rakennuksiin.
  • Rakennuksen lämmitykseen käytettävä energiakulutus pienenee kertaheitolla.
  • Ensiluokkainen ääni- ja lämmöneristys lisää asumismukavuutta.
  • Saumaton eriste hankaliinkin tiloihin.
  • Kuiva-asennus voidaan tehdä vuodenajasta riippumatta.
  • Ympäristöystävällisesti valmistettu kierrätetyistä lasipuolloista.
  • Estää mikrobien kasvua.
Knauf-lasivilla

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy