Rautaista rakennusalan osaamista

Olemme pohjoiskarjalainen perheyritys, jolla on 40 vuoden vahva kokemus ja ammattitaito rakennusalalla. Erityisosaamisalueitamme ovat korjausrakentaminen ja puhallusvillan asentaminen. Käytössämme on rakennusalan parhaimmat työtavat ja -menetelmät. Kattavien rakennuspalveluiden lisäksi meiltä löytyy vahvaa osaamista myös projektinhallinnan ja -kehittämisen tarpeisiin.

PERHEYRITTÄJYYS VOIMAVARANA

Olli Laakkonen tuskin yritystä perustaessaan osasi ajatella, että aikanaan omat lapset jatkaisivat hänen arvokasta työtään. Perheyrityksen toimintaa ohjaa sukupolvelta toiselle siirtyneet arvot: pitkäjänteisyys, vastuullisuus ja luja osaaminen.

VAHVAA AMMATTITAITOA JA KOKEMUSTA 40 VUODEN AJALTA

Olemme toteuttaneet satoja erilaisia rakennusprojekteja vuodesta 1978 lähtien. Toimintamme perustuu osaamistaan jatkuvasti kehittävään ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, laadukkaaseen työjälkeen sekä kustannustehokkaaseen toteutukseen.

Onnistuneen lopputuloksen takaavat huolellinen suunnittelu, tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä hyvät yhteistyökumppanit. Meidät tunnetaan vastuullisuudesta ja vahvasta asiakaslähtöisyydestä. Olemme erittäin luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kaikkein vaativimpiinkin rakennushankkeisiin. Palvelemme asiakkaitamme koko Pohjois-Karjalan alueella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy