Kaksio AS 23, KRS 4

Myyntihinta: 81 552 €
Velkaosuus: 80 373 €
Velaton hinta: 161 925 €
42 m2 | 2H+KT+S |

Viihtyisä kaksio tilavalla kylpyhuoneella, saunalla ja lasitetulla parvekkeella. Tästä asunnosta teet itsellesi mukavan kodin: varusteluun kuuluvat lattialämmitys, astianpesukone ja pyykinpesukoneliitäntä kylpyhuoneessa. Moderni keittotila kodinkoneineen sulautuu luontevasti olohuoneen seinustalle. Oleskelutilassa on hyvin tilaa niin sohvalle kuin ruokapöydälle. Valoisaan asuntoon teet helposti oman näköisen kodin.

Hoitovastikearvio: 147 €/kk
Rahoitusvastikearvio: 441 €/kk

As Oy Penttilän Kaski on uusi ja korkealuokkainen taloyhtiö uudella Penttilän asuinalueella. Läheltä löydät niin ulkoilumahdollisuudet kuin tärkeimmät palvelut. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 1 kilometri, ydinkeskustaan taas 2 kilometriä. Pielisjoki on muutaman sadan metrin päässä. Läheiseltä Kuhasalon ulkoilualueelta löydät aktiviteetteja jokaisena vuodenaikana.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy