TARJOUSPYYNTÖ PUHALLUSVILLASTA

Energiansäästölaskuri

Meidän kuusihenkinen perheemme, jossa asustaa neljän lapsen lisäksi myös kaksi koiraa, kuluttaa paljon energiaa. Haluamme säästää mahdollisuuksien mukaan sähkölaskuissa, joten päädyimme lisäeristämään vanhahkoa hirsirakenteista taloamme. Emme ole tarvinneet sähkölämmitystä enää niin paljon, sillä pärjäämme talven puulämmitteisesti. Lasten harrastuksiin jää rahaa eikä tarvitse säästää pienissä hemmotteluissakaan.
– Maija-Liisa, 43, omakotitalo Joensuun Marjalassa

Olen haaveillut Välimeren risteilystä. Vaimoni kanssa päätimme lisäeristää asuntomme seinä- ja kattorakenteet, ja säästimme huomattavan summan rahaa.
– Jorma, 55, omakotitalo Liperin Vaiviossa

Haluamme elää energiatehokkaasti ja säästää mahdollisuuksien mukaan, jotta pääsisimme unelmiemme matkalle. Kun päätimme eristää talomme välikaton, pystyimme varaamaan matkan ja olemmekin nyt askeleen lähempänä haavettamme.
– Pasi, 47, omakotitalo Liperin Ylämyllyllä

Asuntomme oli talvisin erittäin kylmä, varsinkin jos tuulenvire kävi ulkona. Päädyimme riskillä puhallusvillaan lisäeristeenä kokeillaksemme, auttaisiko se tilanteeseemme. Emme ole pettyneet, sillä olemme saaneet elää ilman villatöppösiä sisätiloissakin eikä ole tarvinnut palella.
– Kaija, 53, omakotitalo Joensuun Utrassa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy