Kolmio AS 14, KRS 3

Myyntihinta: 101 063 €
Velkaosuus: 103 337 €
Velaton hinta: 204 400 €
54 m2 | 3H+KT+S |

Kompakti ja valoisa kolmio lasitetulla parvekkeella ja saunalla. Suureen oleskelutilaan sopii helposti isompikin sohva sekä ruokapöytä. Moderni keittotila kodinkoneineen sulautuu luontevasti olohuoneen takaseinustalle. Keittotilassa on astianpesukone. Asunnon kahdessa makuuhuoneessa on hyvin säilytystilaa, lisäksi ikkunat tuovat makuuhuoneisiin valoa ja ilmavuutta. Tilavaan kylpyhuoneeseen saat helposti pyykinpesukoneen, sauna taas tuo lisämukavuutta asumiseen. Asunnossa on koko huoneiston kattava lattialämmitys.

Hoitovastikearvio: 189 €/kk
Rahoitusvastikearvio: 567 €/kk

As Oy Penttilän Kaski on uusi ja korkealuokkainen taloyhtiö uudella Penttilän asuinalueella. Läheltä löydät niin ulkoilumahdollisuudet kuin tärkeimmät palvelut. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 1 kilometri, ydinkeskustaan taas 2 kilometriä. Pielisjoki on muutaman sadan metrin päässä. Läheiseltä Kuhasalon ulkoilualueelta löydät aktiviteetteja jokaisena vuodenaikana.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Halutessasi lisätietoja soita tai laita meille viestiä - kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Voit pyytää tarjouksen puhallusvillan toimituksesta oheisella lomakkeella tai laittaa viestiä osoitteeseen [email protected].

Savo-Karjalan Eristys ja Saneeraus Oy